Ontdek Amsterdam vanaf het water

Salonboot Salute

De Salute is de meest exclusieve kleine salonboot van Amsterdam. Een goede verwarming en dubbel glas in de salon zorgen ervoor dat u altijd een perfect panoramisch uitzicht heeft. Achter kunt u heerlijk buiten zitten.

Salonboot Style

In de prachtig gerestaureerde klassieke sloep ‘Style’, gebouwd in 1914, ervaar je Amsterdam in stijl. De mahoniehouten bar met een grote verscheidenheid aan champagnes, wijnen en andere koude dranken is een blikvanger. Koffie en thee zijn ook beschikbaar. We hebben zelfs een verborgen toilet aan boord.

Salonboot Sparkle

Met Salonboot Sparkle, gebouwd in 1910, ervaart u Amsterdam in stijl. In de sfeervolle salon van gelakt mahoniehout zijn vele authentieke details te vinden zoals koperen verlichting, glas-in-lood, bar met hardstenen blad, vele messing details, facet geslepen ramen die allemaal open kunnen en een ruime kuip waar u van de zon kunt genieten.

Onze ervaren en professionele kapiteins kunnen u alles vertellen over de bezienswaardigheden en geschiedenis van de stad.
Tevens zijn ze uw host en maken uw verblijf aan boord tot een belevenis die u niet snel zult vergeten. 
Exclusief dineren op het water… aan boord van salonboot Salute geniet u van een romantisch diner voor 2, of juist van een bijzondere avond met uw familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties. Wij varen door de Amsterdamse grachtengordel terwijl u geniet van de culinaire verrassingen van onze partner-restaurants.

Maatwerk

Bij ons kunt u overal binnen de grachtengordel kosteloos op- en afstappen. U bepaalt samen met de schipper de route. Wilt u bepaalde highlights zien, langs uw oude huis varen, moderne architectuur bezichtigen of juist de kleinste rustige grachtjes verkennen? We kiezen dan een route die dat mogelijk maakt. In stijl arriveren op uw bestemming of de boot als fotoboot gebruiken? Ook dat kan.
Bent u op zoek naar een romantische diner locatie op het water? Privé en exclusief? Laat u dan door ons verwennen. Mogelijkheden vindt u onder Culinair.

Mogelijkheden

  • Dinnercruise
  • Zakelijke bijeenkomst
  • High tea of lunch
  • Rondvaart met gids
  • Exclusief vervoer naar locatie
  • Huwelijksbootje
  • Rondvaart binnen de grachtengordel
  • Vervoer naar bijvoorbeeld Ouderkerk a/d Amstel
  • Absoluut maatwerk

De perfecte balans tussen informatie en rustig genieten