Salonboot Hilda

Onze intieme klassieke boten zijn perfect om met kleine gezelschappen privé te gaan varen of aan boord te dineren. Het kan voorkomen dat uw gezelschap wat groter en onze boten wellicht wat te klein zijn voor uw gezelschap. In dat geval kunnen wij u van harte onze goede collega Geert van Salonboot Hilda aanraden. U kunt met hem varen op zijn prachtig gerestaureerde en luxe, milieuvriendelijke salonboot Hilda. Neem voor informatie of een persoonlijk advies neem contact op met Geert, 020-7722051 of via het contactformulier op de website.

Salonboot Hilda

De Hilda is gebouwd in 1895 en was in 1923 de eerste rondvaartboot in Amsterdam. In de jaren vijftig uit de commerciële vaart genomen, maar gelukkig in de jaren negentig gevonden en gerestaureerd tot een luxueuze salonboot . Tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten met Salonboot Hilda vaart u in de meest historische rondvaartboot met hedendaagse comfort. Dankzij de rijke rondvaart historie, de vakkundige restauratie, en de gezellige en warme ambiance kunt u zich bij ons aan boord even de koning of koningin te rijk voelen. Eigenaar en schipper Geert is uw aanspreekpunt vanaf het eerste telefoontje tot het moment dat hij persoonlijk aan boord van salonboot Hilda verwelkomt.

Mogelijkheden

Dankzij de fluisterstille en milieuvriendelijke voortstuwing is salonboot Hilda de perfecte locatie voor uw vergadering of presentatie. Een diner rondvaart Amsterdam door de historische grachtengordel, begint aan boord van de sierlijke salonboot Hilda. Duurzaam aangedreven door een elektromotor beweegt u geluidloos en uitstootvrij door de Amsterdamse grachten. De arrangementen worden voor u op maat gemaakt.

Salonboot Hilda is binnen de Amsterdam rondvaart een kleine rederij met liefde voor het vak.

Eigenaar en schipper Geert is uw vaste contact en verwelkomt u als gastheer aan boord. Hij staat persoonlijk garant voor een perfect verloop van uw evenement.

amsterdam dinner crruise hilda
hilda amsterdam dinner crruise

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om bij grotere gezelschappen de Style en de Salute tegelijk te huren en uw gezelschap over onze 2 schepen verdelen. Op deze manier kan men elkaar dan zien varen en foto’s maken. Wij kunnen u in dat geval een aangepaste prijs bieden.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden

We kijken er naar uit om u aan boord te mogen verwelkomen!