We mogen weer!

Protocol Private Canal Cruises nav richtlijnen RIVM en eisen van de Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland 1 juni 2020

Hieronder hebben wij geprobeerd om u aan de hand van vragen een duidelijk beeld te geven van wat er nu mogelijk is.

Kan ik weer varen in Amsterdam?
We zijn blij dat we vanaf 1 juni 2020 vanaf 12.00 uur onder bepaalde voorwaarden weer kunnen varen.
Wij willen dit graag met u delen en geven u daarom tijdelijk 25% korting op de boothuur!

Moet ik vooraf reserveren?
Dit is nu verplicht. U kunt uw vaartocht normaal reserveren via het contactformulier zoals u gewend bent. Ook lastminute vaarten zijn mogelijk (zie hieronder)

Zijn er aanvullende voorwaarden?
Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en gaan ervan uit dat u ons uiterlijk 1 dag voor aanvang van de tocht op de hoogte stelt in het geval van eventuele Corona-gerelateerde klachten bij een van de personen van uw gezelschap. In geval van Corona-gerelateerde klachten zal de boeking in overleg worden verplaatst.
Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis.

Zijn last minute vaarten mogelijk?
Last Minute vaarten zijn gewoon mogelijk; wij zijn hierin gespecialiseerd. U kunt ons daarvoor gewoon bellen op 06 53993066. Om aan de noodverordening te voldoen, vragen we u dan om ook het contactformulier in te vullen. Ook dienen 2 extra vragen ingevuld te worden:
1. We vragen of er Corona-gerelateerde klachten bij een van de personen van uw gezelschap zijn.
2. De andere vraag bevat de samenstelling van uw gezelschap die ons inzicht geeft in hoe we de 1,5 meter kunnen naleven.

Met hoeveel personen kan ik varen?
De beschikbare ruimte aan boord maakt het mogelijk met tot maximaal 8 personen te varen, mits de personen tot hetzelfde huishouden behoren.
Indien dit niet het geval is bepaalt de samenstelling van het gezelschap de maximale capaciteit aan boord. Informeer naar de mogelijkheden.

Door onze goede contacten met collega’s met grotere schepen in het 5 sterren segment, kunnen wij u ook adviseren als u met meer personen wilt varen.

Is de bar beschikbaar aan boord?
Ja. Vanwege afstand houden is de bar self-service; gedronken drankjes kunnen na afloop contactloos worden afgerekend bij de schipper. Op beide boten is de bar toegankelijk zonder dat u de kapitein hoeft te passeren.

Is er catering mogelijk?
Jazeker. De bestelling van catering/bites is afhankelijk van uw wensen en wat de richtlijnen toelaten op het moment van boeking. Op dit moment is volledige catering weer mogelijk, met uitzondering van buffetten. Wij werken uitsluitend met leveranciers die voldoen aan de HACCP.

Kan ik ook weer aan boord a la carte dineren?
Absoluut. Onze vertrouwde restaurants zijn weer open. De chefs maken gebruik van lokale ingrediƫnten en de gerechten worden rechtstreeks uit de keuken(s) geserveerd.
Zeker aan te raden als u wel culinair wilt genieten, maar de volle restaurants liever nog even wilt mijden.

Kan ik contactloos betalen aan boord?
U kunt de genuttigde dranken aan boord contactloos betalen met elke bankpas en creditcard. Dit heeft onze voorkeur. Wij sturen u ter plaatse de digitale factuur naar uw telefoon of mail.

Kan ik contant betalen?
Contante betalingen aan boord zijn mogelijk. We vragen u dan het hele bedrag in een envelop te stoppen en hebben geen wisselgeld terug.

Houden de kapiteins 1,5 meter afstand?
Onze professionele kapiteins kennen de richtlijnen en houden zich aan de opgestelde protocollen van Private Canal Cruises, waarbij uiteraard de 1,5 meter gerespecteerd wordt.
De 1,5 meter afstand laat het helaas niet toe om u aan boord te helpen zoals u normaal gesproken van ons gewend bent. Als u slecht ter been bent, zoeken wij een geschikte lage steiger bij u in de buurt zodat u makkelijk aan boord kunt komen. Wij heten u op de steiger welkom en vertellen u kort de werkwijze aan boord.
Er is aan boord mogelijkheid voor handen wassen en er zijn papieren doeken.
Er is aan boord desinfecterende handgel aanwezig.

 

Welke extra maatregelen neemt Private Canal Cruises?

  • Onze boten worden altijd al grondig schoongemaakt. We plannen nu extra tijd in tussen de vaarten om ervoor te zorgen dat alle contactoppervlakken gedesinfecteerd worden voor aanvang van een nieuwe vaart.
  • Op beide boten is het op uw verzoek mogelijk een transparante scheidingswand te plaatsen tussen uw gezelschap en de kapitein. Op de Style kan dit alleen in de gesloten versie.
  • Onze kapiteins zijn verplicht zich onmiddellijk te laten testen als ze lichte Corona gerelateerde klachten hebben. Uiteraard werken ze niet totdat de negatieve uitslag binnen is.

 

Wij kunnen niet wachten om u weer de service en kwaliteit te bieden die u van ons mag verwachten binnen de huidige mogelijkheden. Wij hopen u dan ook snel aan boord te mogen verwelkomen!

Neem voor meer informatie contact met ons op 0031 (0) 6 5399 3066 of info@privatecanalcruises.nl