∗∗∗∗

Helaas zijn vanwege de lockdown vaartochten t/m 14 januari 2022 niet toegestaan.

Deze maatregelen zijn t/m 14 januari 2022 van kracht. Waarschijnlijk zullen daarna onderstaande maatregelen weer gelden.

Na de nieuwe persconferentie weten we wat de mogelijkheden vanaf 14 januari 2022 zijn.

De RIVM-richtlijnen worden aan boord nageleefd, wat ervoor zorgt dat er nu weer 1,5 meter tussen verschillende huishoudens moet worden aangehouden.

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Kan ik varen in Amsterdam?

Overdag is varen mogelijk tot 17.00 uur.

Moet ik vooraf reserveren?

U kunt uw vaartocht normaal reserveren via het contactformulier zoals u gewend bent. Ook lastminute vaarten zijn mogelijk, dan kunt u ons beter even bellen op 0653993066.

Zijn er aanvullende voorwaarden?

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en gaan ervan uit dat u ons uiterlijk 1 dag voor aanvang van de tocht op de hoogte stelt in het geval van eventuele Corona-gerelateerde klachten bij een van de personen van uw gezelschap. In het geval van Corona-gerelateerde klachten zal de boeking in overleg worden verplaatst.

Zijn last minute vaarten mogelijk?

Last Minute vaarten zijn gewoon mogelijk; wij zijn hierin gespecialiseerd. U kunt ons daarvoor gewoon bellen op 06 53993066. Om aan de richtlijnen te voldoen, vragen we u de samenstelling van uw gezelschap die ons inzicht geeft in hoe we de 1,5 meter kunnen naleven.

Met hoeveel personen kan ik varen?

De beschikbare ruimte aan boord maakt het mogelijk met tot maximaal 8 personen te varen, mits deze personen allen tot hetzelfde huishouden behoren. Indien dit niet het geval is hangt dit van de samenstelling van uw gezelschap af. Neem rustig contact met ons op bij aanvullende vragen of onduidelijkheden.

Is de bar beschikbaar aan boord?

Jazeker.

Kan ik genuttigde dranken contactloos betalen aan boord?

U kunt deze aan boord betalen met elke bankpas en creditcard. Dit heeft onze voorkeur. Wij sturen u ter plaatse de digitale factuur naar uw telefoon of mail.

Kan ik contant betalen?

Dit is ook weer mogelijk.

Houden de kapiteins 1,5 meter afstand?

Onze professionele kapiteins kennen de richtlijnen en houden zich aan de opgestelde protocollen van Private Canal Cruises, waarbij uiteraard de 1,5 meter gerespecteerd wordt.

Er is aan boord mogelijkheid voor handen wassen en er zijn papieren doeken.

Er is aan boord desinfecterende handgel aanwezig.

Welke extra maatregelen neemt Private Canal Cruises?

Onze boten worden altijd al grondig schoongemaakt. We plannen nu extra tijd in tussen de vaarten om ervoor te zorgen dat alle contactoppervlakken gedesinfecteerd worden voor aanvang van een nieuwe vaart.

Op beide boten is het op uw verzoek mogelijk een transparante scheidingswand te plaatsen tussen uw gezelschap en de kapitein. Op de Style kan dit alleen in de gesloten versie.

Al onze kapiteins zijn ingeënt.

Onze kapiteins zijn verplicht zich onmiddellijk te laten testen als ze lichte Corona gerelateerde klachten hebben. Uiteraard werken ze niet totdat de negatieve uitslag binnen is.

****

Ook onder deze omstandigheden doen we er alles aan om u de service en kwaliteit te bieden die u van ons mag verwachten.

 Wij hopen u dan ook snel aan boord te mogen verwelkomen!

Neem voor meer informatie contact met ons op 0031 (0) 6 5399 3066 of info@privatecanalcruises.nl