We mogen weer!

∗∗∗∗

De meest recente aanscherping van de huidige richtlijnen door de regering per 15 december jl. waardoor ons land zich momenteel in een strenge lockdown bevindt, hebben ook invloed op onze bedrijfsvoering.
Ingaande 15 december 2020 hebben wij onze deuren wegens de lockdown tijdelijk moeten sluiten, in ieder geval tot 26 mei 2021.

Ons kantoor blijft echter wel voor u geopend.
Dus wij zijn, zoals u gewend bent, dagelijks bereikbaar voor uw toekomstige reserveringen of aanvullende vragen.
Zowel telefonisch 0653993066 als via email info@privatecanalcruises.nl

Voor uw aanvragen in de nabije toekomst plaatsen wij momenteel een vrijblijvende optie die in lijn met de maatregelen en altijd in overleg, zal worden verplaatst of worden omgezet in een definitieve boeking.

Wilt u iemand op een originele manier verrassen of bedanken of bent u op zoek naar een geschenk, maar wilt u liever de deur niet uit?
Overweeg dan eens de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen voor een privé rondvaart. Dit is al mogelijk vanaf een tocht van 1,5 uur en kan naar wens worden aangepast of uitgebreid. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt naar u opgestuurd.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Wij hopen u binnen niet al te lange tijd met veel liefde en plezier weer aan boord te mogen verwelkomen.
Pas goed op elkaar en tot snel!
∗∗∗∗

 

Protocol Private Canal Cruises nav richtlijnen RIVM en eisen van de Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland per 15 december 2020

Hieronder hebben wij geprobeerd om u aan de hand van vragen een duidelijk beeld te geven van wat er momenteel mogelijk is.

Kan ik weer varen in Amsterdam?
Wij zijn blij dat we sinds 19 november 2020 onder bepaalde voorwaarden weer kunnen varen.
De aanscherping van de maatregelen per 13 oktober jl. hebben echter nog wel impact op de uitvoering van onze services zoals u deze van ons gewend bent,

Wij willen de vreugde dat wij ondanks alles nog wel mogen varen graag met u delen en willen u daarom tijdelijk  25% korting op de boothuur aanbieden!

Moet ik vooraf reserveren?
Dit is nu verplicht. U kunt uw vaartocht normaal reserveren via het contactformulier zoals u gewend bent. Ook lastminute vaarten zijn mogelijk (zie hieronder)

Zijn er aanvullende voorwaarden?
Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en gaan ervan uit dat u ons uiterlijk 1 dag voor aanvang van de tocht op de hoogte stelt in het geval van eventuele Corona-gerelateerde klachten bij een van de personen van uw gezelschap. In het geval van Corona-gerelateerde klachten zal de boeking in overleg worden verplaatst.
Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis.

Zijn last minute vaarten mogelijk?
Last Minute vaarten zijn gewoon mogelijk; wij zijn hierin gespecialiseerd. U kunt ons daarvoor gewoon bellen op 06 53993066. Om aan de richtlijnen te voldoen, vragen we u dan om ook het contactformulier in te vullen. Tevens stellen wij u de volgende vragen:
1. We vragen of er Corona-gerelateerde klachten bij een van de personen van uw gezelschap zijn.
2. De andere vraag bevat de samenstelling van uw gezelschap die ons inzicht geeft in hoe we de 1,5 meter kunnen naleven.

Met hoeveel personen kan ik varen?
De beschikbare ruimte aan boord maakt het mogelijk met tot maximaal 8 personen te varen, mits deze personen allen tot hetzelfde huishouden behoren.
Indien dit niet het geval is hanteren wij momenteel een maximum van 4 personen.
Neem contact met ons op bij aanvullende vragen of onduidelijkheden.

Is de bar beschikbaar aan boord?
De aangepaste richtlijnen laten het momenteel, tot nader order, helaas niet toe om u tijdens de tocht te voorzien van een drankje uit onze bar.

Is er catering mogelijk?
De aangepaste richtlijnen laten het momenteel, tot nader order, helaas niet toe om u tijdens de tocht te voorzien van een hapje of een diner.

Kan ik ook weer aan boord a la carte dineren?
Tot nader order is dit momenteel helaas niet mogelijk aan boord. Wij hopen op een spoedige versoepeling van de maatregelen.

Kan ik contactloos betalen aan boord?
U kunt, indien van toepassing, de boothuur aan boord betalen met elke bankpas en creditcard. Dit heeft onze voorkeur. Wij sturen u ter plaatse de digitale factuur naar uw telefoon of mail.

Kan ik contant betalen?
Contante betalingen aan boord zijn mogelijk. We vragen u dan het hele bedrag in een envelop te stoppen en hebben geen wisselgeld terug.

Houden de kapiteins 1,5 meter afstand?
Onze professionele kapiteins kennen de richtlijnen en houden zich aan de opgestelde protocollen van Private Canal Cruises, waarbij uiteraard de 1,5 meter gerespecteerd wordt.
De 1,5 meter afstand laat het helaas niet toe om u aan boord te helpen zoals u normaal gesproken van ons gewend bent. Als u slecht ter been bent, zoeken wij een geschikte lage steiger bij u in de buurt zodat u makkelijk aan boord kunt komen. Wij heten u op de steiger welkom en vertellen u kort de werkwijze aan boord.
Er is aan boord mogelijkheid voor handen wassen en er zijn papieren doeken.
Er is aan boord desinfecterende handgel aanwezig.

 

Welke extra maatregelen neemt Private Canal Cruises?

  • Onze boten worden altijd al grondig schoongemaakt. We plannen nu extra tijd in tussen de vaarten om ervoor te zorgen dat alle contactoppervlakken gedesinfecteerd worden voor aanvang van een nieuwe vaart.
  • Op beide boten is het op uw verzoek mogelijk een transparante scheidingswand te plaatsen tussen uw gezelschap en de kapitein. Op de Style kan dit alleen in de gesloten versie.
  • Onze kapiteins zijn verplicht zich onmiddellijk te laten testen als ze lichte Corona gerelateerde klachten hebben. Uiteraard werken ze niet totdat de negatieve uitslag binnen is.

 

Wij kunnen niet wachten om u weer de service en kwaliteit te bieden die u van ons mag verwachten binnen de huidige mogelijkheden. Wij hopen u dan ook snel aan boord te mogen verwelkomen!

Neem voor meer informatie contact met ons op 0031 (0) 6 5399 3066 of info@privatecanalcruises.nl