Contact & Reserveren

Contact & Reserveringen

Wilt u een volledig gepersonaliseerde privétour op de Amsterdamse grachten boeken of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in. Vermeld de datum, tijd en locatie, dan controleren wij direct de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De populairste rondvaarten op de Amsterdamse grachten zijn online te boeken in onze webshop. Hier vind u de realtime beschikbaarheid vanaf de centraal gelegen steiger op Singel 250 (vlakbij de Dam).

Contact

Welke boot heeft uw voorkeur?

Bedrijfsgegevens

Private Canal Cruises
Singel 235hs
1012WE Amsterdam
Telefoon: 0031 (0)6 5399 3066
Email: info@privatecanalcruises.nl

KvK-nummer: 64071979
IBAN: NL14RABO0306565102
BIC: RABONL2U
BTW: NL855509971B01

Wilt u een vaartocht boeken of heeft u een vraag? Vult u dan het contactformulier in. Vermeld de datum, het tijdstip en de locatie, dan controleren wij meteen de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U maakt uw reservering definitief door de vaaruren en cateringkosten vooraf te voldoen.

 

Opstapplekken in Amsterdam

Er zijn op vele plekken in Amsterdam speciale steigers die we mogen gebruiken om u op te halen. Op bijgaande kaart vindt u een selectie van op- en afstapplekken in Amsterdam. Heeft u een vraag of u op een specifieke plek kan opstappen, vraag het dan ons via de contactpagina.
Komt u met de trein naar Amsterdam dan kunt u bij CS opstappen. Komt u met de auto dan zijn er verschillende parkeergarages met steigers op loopafstand: Stopera, Europarking, Parking Centrum Oosterdok en Q-park ijoever. Goedkoper is het om de auto buiten het centrum te plaatsen en met OV naar het centrum te komen. Bijvoorbeeld bij Amsterdam Arena. Daarna neemt u de metro naar het centrum en stapt u op bij de Stopera of het CS. Zie voor meer informatie P&R parkeren.

 

Welkom aan boord!